Ochrana osobních údajů (GDPR)

Toto prohlášení je zpracováno v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob (dále jen „GDPR“) a legislativou ČR, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění v souvislosti se zpracováním osobních údajů, o volném pohybu těchto údajů a poučení subjektů údajů.

Tento text informuje zákazníky o podmínkách zpracování osobních údajů, ke kterému dochází správcem osobních údajů, jak je definován níže, v souvislosti s provozem a využitím e-shopu www.alfa-proj.cz, jakož i o některých dalších případech zpracování osobních údajů, kdy při činnostech správce dochází ke zpracování osobních údajů zákazníků či dalších osob.


Informace o zpracování osobních údajů

 

Hlavním kritériem při poskytování našich služeb a prodeji našich výrobků je pro nás spokojenost našich zákazníků, a proto Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s platnou legislativou. Seznamte se prosím s informací, jak naše společnost ALFA – PROJ spol. s r.o. se sídlem Šumavská 416/15, 602 00 Brno, IČ: 469 932 15, zpracovává v souvislosti s poskytováním produktů a služeb Vaše osobní údaje.

 

Rozsah nakládání s údaji:

 

Společnost ALFA – PROJ spol. s r.o. je správcem osobních údajů, které nám Vy jako zákazník poskytujete. Shromažďujeme o Vás jen základní osobní údaje, nikoliv zvláštní citlivé typy informací. Tyto osobní údaje zahrnují jméno, příjmení, titul, adresu, název firmy, pozici ve firmě, e-mail, telefon. Tyto osobní údaje jsou nutné, abychom mohli zpracovat Vaše objednávky a případné Vaše další požadavky, a abychom na ně mohli dostatečně a správně reagovat.

 

Nakládání s údaji:

 

Při zpracování a uchovávání Vašich osobních údajů uplatňujeme následující postupy a mechanismy:

Vaše osobní údaje vždy zpracováváme pro jasně a srozumitelně stanovený účel, stanovenými prostředky, stanoveným způsobem a pouze po dobu, která je nezbytná k účelům jejich zpracování;

Vaše osobní údaje zpracováváme způsobem, který zajišťuje nejvyšší možnou bezpečnost těchto údajů a který zabraňuje jakémukoliv neoprávněnému přístupu k Vašim osobním údajům;

Dodržujeme odpovídající technická a organizační opatření pro zajištění zabezpečení proti možným rizikům. Veškeré osoby, které přicházejí do styku s osobními údaji klientů, mají povinnost dodržovat mlčenlivost o informacích získaných v souvislosti se zpracováváním těchto údajů.

 

Komu zpřístupňujeme Vaše osobní údaje:

 

Veškeré Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pracovníky naší společnosti v České republice. K Vašim údajům nemá přístup žádná třetí strana s výjimkou případů, kdy je k tomu zákonný důvod.

 

Jak dlouho osobní údaje držíme?

 

Vaše osobní údaje zpracováváme po dobu, na kterou nám dáte k jejich zpracování souhlas, případně po dobu, která je dána zákonnými požadavky na archivaci obchodních a prodejních dokladů souvisejících s předmětem naší činnosti.

 

Jaká jsou Vaše práva?

 

Pokud si přejete získat podrobnější informace o tom, jakým způsobem zpracováváme Vaše osobní údaje, nebo získat přístup ke svým osobním údajům, opravit, zablokovat nebo vymazat jakékoli osobní údaje, které se týkají Vaší osoby, odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, odstranit vaši e-mailovou adresu z našich adresářů nebo pokud máte jakékoli dotazy, připomínky či obavy ohledně našich postupů v oblasti ochrany osobních údajů, obraťte se prosím na nás.

 

Kontakt na naše zákaznické centrum:

 

ALFA – PROJ spol. s r.o.

Zábrdovická 801/11, 615 00 Brno

tel.: +420 519 790 967, +420 519 790 918

e-mail: prodej@alfa-proj.cz, info@alfa-proj.cz 

Akce
Ohlédnutí za IWA 2019

46. ročník výstavy IWA OutdoorClassic v Německém Norimberku je za námi.

více Pozvánka na veletrh IWA 2019

Připravujeme se na veletrh IWA 2019 v německém Norimberku, který se koná od 8. do 11. března 2019. Pro tento rok jsme si pro Vás připravili několik zajímavostí!

více Opakovací brokovnice FABARM SDASS PRO FORCES ráže 12x76, hlaveň 20“, kapacita 7+1

Dnešním světovým leaderem v opakovacích brokovnicích „pump action“, čili s pohyblivým předpažbím, je bezpochyby italská firma Fabarm.

více
Napsali o nás
Revolvery, flobertky, pistole a zbraně Alfa na videu.

Revolvery, flobertky, pistole a další zbraně Alfa Proj na videu.

více Recenze praktika na revolver Parabuldog

Pavel Faltýsek, 51 let, ředitel gymnázia, o střelbě z revolveru Parabuldog. Postřehy, zkušenosti ostříleného praktika. Zbraň pod drobnohledem zkušeného uživatele bez příkras, spokojenost i čím se dá vylepšit.

více Služební revolver vs. služební pistole

Co když se konstrukčním rozvojem podaří zmenšit náskok samonabíjeích pistolí a navíc, co když budou revolvery používat nejrozšířenější policejní pistolové náboje? Osloví pak více profesionálů? To je otázka, kterou si položil odborník v článku "Nový služební revolver v "devítce".

více